Des de la finestra…

ventanas_20  … uns ulls, miren i observen. Segueixen els moviments i els sons. Davant seu, l’espai es fa immens. Esdevenen espectadors i testimonis. I riuen i ploren, i criden i xiuxiuegen. Continuen mirant. Segueixen observant. I, tot passa.
… es desfà. Lentament. El contorn es desdibuixa. En un intent de refer-se, alça els braços, estira les mans i els dits quasi toquen el cel. Cau a terra. No es pot alçar. Es confon amb el fang i la pluja. la pluja… Tot al seu voltant fa olor de pluja, i de bosc i de terra. I li agrada. I decideix deixar els seus ulls, ancorats a la finestra.

~ per manuscrits a Juny 21, 2015.

2 Respostes to “Des de la finestra…”

  1. Si se t’ha de posar així, et diria gairebé que no miris per la finestra…

  2. … mirar per la finestra pot ser fruit de moltes raons, i d’entre elles, segurament una, la de tenir temps per mirar a través seu, de sortir de dins per fer anar en fora. Potser és un exercici que, si més no, no va malament practicar de tant en tant. Abans es mirava més per la finestra… diria jo.
    … i si bé continuem rient i plorant, massa sovint, el protagonisme es menja el fet de poder mirar les coses des de l’altra banda, com a espectadors i… potser, canviar de perspectiva, va bé, si més no, de tant en tant.
    … mirant des de la finestra, el món es torna rodó, o quadrat, o rectangular, o gran, o petit, o net, o brut, i qui mira, a recer, fuig, vola, s’atura o va més enllà, i alhora, resta ancorat.
    … no sé si m’explico massa bé, Xexu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: